Poa
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Porto Alegre

Porto Alegre is een grote stad in het zuiden van Brazilië. De stad werd gesticht door emigranten met diverse nationaliteiten (o.a. Duitsers, Italianen, Spanje). Je treft hier qua sfeer en cultuur dan ook een zeer gevarieerde mengelmoes aan. Neem voor een rondleiding de speciale toeristenbus die je in 80 minuten langs alle bezienswaardigheden brengt. Daarna maak je dan gemakkelijker een keuze wat je uitgebreider wilt bezoeken. Misschien de kathedraal, het Amphitheater, het stadhuis of toch liever één van de vele mooie parken?

Dit is allemaal mogelijk met een van de voordelige vluchten en vliegtickets naar Porto Alegre die je hebt geboekt bij Tix.

Events in Porto Alegre

  • februari/maart - The Carnival Festival
  • juni – Porto Alegre International Tango Festival

Hotels in Porto Alegre

Deville Porto Alegre Aeroporto is een ideaal hotel voor de eerste nachten na aankomst op de luchthaven. Slechts 800 meter verwijderd vanaf het vliegveld en een kwartiertje rijden naar het centrum van de stad. Het beschikt over een zwembad, tennisbanen, een compleet ingerichte Spa en een fitnesscentrum, zodat je na enkele dagen helemaal fit en uitgerust je reis kunt voortzetten.

Een stuk goedkoper is het Eko Residence hotel dat midden in de stad ligt en dus vlakbij alle toeristische winkel- en uitgaanscentra. Ook een metrostation ligt ‘om de hoek’. Een leuke bijkomstigheid (de naam zegt het al) is het feit dat dit hotel milieuvriendelijke zonne-energie- en regenwatersystemen gebruikt.

Luchthavens in Porto Alegre

Goedkoop vliegen naar Porto Alegre betekent aankomen op de volgende luchthaven:

  • Salgado Filho International Airport (POA) – afstand centrum: 6km

Na een heerlijk verblijf kun je verder vliegen naar andere steden in Brazilië. Bijvoorbeeld naar Campo Grande, Sao Paulo, Recife.

Deze maatschappijen verzorgen vliegtickets en vluchten naar Porto Alegre: