Rec
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Recife

Recife is een Braziliaanse stad en ligt bijna op het meest oostelijke punt van het Zuid-Amerikaanse continent aan de Atlantische Oceaan. Vanwege het grote aantal bruggen over de rivieren noemt met Recife ook wel eens het Venetië van Brazilië. Recife beschikt over een groot prachtig zandstrand. In de stad staat een prachtige kathedraal, een interessante synagoge en een ‘Gouden Kapel’, ofwel de Capela Dourada. Vooral deze kapel is een bezoek meer dan waard.

Tix zorgt er voor dat je zonder problemen in Recife aankomt. Tix is er speciaal voor om zonder zorgen je vluchten en vliegtickets naar Recife te regelen.

Events in Recife

  • maart – Recife Carnival
  • october - Festival Internacional de Dança do Recife

Hotels in Recife

Recife Plaza Hotel ligt centraal in Recife niet ver van het oude, traditionele centrum en met een prachtig uitzicht op de rivieren en bruggen. Op 8 kilometer afstand tref je de bekendste stranden van Brazilië.

Het viersterren Transamérica Prestige hotel vind je in Recife, aan het strand van Boa Viagem. Het hotel heeft een ruim zwembad en een uitgebreide fitnessruimte. Vanuit je kamer heb je een fantastisch uitzicht over de zee. De luchthaven bevindt zich op slechts 6 km van het hotel.

Luchthavens in Recife

Goedkoop vliegen naar Recife en je landt op de luchthaven:

  • Recife / Guararapes-Gilberto Freyre International Airport (REC) - Afstand centrum 14 km

Tix verzorgt natuurlijk tegen lage kosten jouw tickets naar Recife. Daarna reis je verder naar bijvoorbeeld Brasilia, Sao Pauloof Porto Seguro.

Deze maatschappijen bieden vluchten aan naar Recife: