Airlines default plane

Ga op reis met
TAP Air Portugal

Over TAP Air Portugal

Frequent Flyer Programma: Victoria

Portugal

Met thuisbasis Lissabon is TAP Air Portugal de nationale luchtvaartmaatschappij van Portugal. De maatschappij werd in 1945 opgericht als Trasportes Aéros Portugueses: TAP.

Vanwege de strategische ligging van de Portugese hoofdstad Lissabon en de nauwe banden met Zuid Amerika, biedt de maatschappij zeer goede verbindingen aan naar het continent. TAP Air Portugal vliegt naar 69 bestemmingen in 31 landen wereldwijd. TAP Air Portugal vliegt dagelijks vanuit Amsterdam en Brussel naar Lissabon en in de zomer ook naar Porto. TAP Air Portugal vliegt met moderne vliegtuigen van Airbus.

De bemanning aan boord van uw TAP Air Portugal vlucht zal er alles aan doen om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Aan boord

Economy Class

 

TAP Air Portugal is befaamd om de kwaliteit van de service aan boord van al haar vluchten. Als Economy Class passagier aan boord van langeafstand vluchten geniet u van een comfortabele stoel, een dekentje, een kussen, een toilettasje met inhoud en heeft u de beschikking over een persoonlijk videoscherm met vele opties. De kwaliteit van de maaltijden is perfect, met een ruim aanbod van internationale maaltijden om iedereen tevreden te stellen. Passagiers aan boord van lange vluchten hebben de beschikking over een persoonlijk videoscherm met vele opties. Op kortere vluchten wordt het entertainment programma getoond op de LCD schermen aan het plafond.

Top Executive Class

Wie reist in de Top Executive Class van TAP Air Portugal kan rekenen op een luxe stoel en een sublieme service aan boord. Als Top Executive passagier biedt TAP Air Portugal u op de luchthaven voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges, waar u heerlijk kunt dineren of zichzelf kunt opfrissen. De stoelen beschikken over veel ruimte en privacy. De slaapstand zal zorgen voor een heerlijke nachtrust, zodat u uitgerust op uw bestemming aankomt. Bovendien ontvangt u een toilettasje met inhoud om uzelf op te frissen. Elke stoel beschikt over een persoonlijk videoscherm, waarop u de nieuwste films, tv-series en spelletjes kunt bekijken. U zult in de Top Executive Class genieten van een heerlijk drie gangen menu met de beste wijnen. Dit alles komt met de vriendelijke service van het TAP personeel.