Best cam
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Campo Grande

Campo Grande is een stad in het centrum-westen van Brazilië. Het is een echte universiteitsstad dus een levendige stad. De stad is bekend vanwege de bruine grond hier. Het ‘Museo Dom Bosco' is een mooie opwarmer voordat je het natuurpark Pantanal gaat bezoeken. Dit museum informeert je over indianenstammen, de flora en de fauna. De periode van juli tot september is, klimatologisch, het beste voor een bezoek aan Campo Grande.

Kijk je op Tix dan krijg je een handig overzicht. Bij Tix regel je al je vluchten en vliegtickets naar Campo Grande in een handomdraai. Goedkoop vliegen naar Campo Grande ligt binnen handbereik!

Events in Campo Grande

  • Januari/februari - De Campo Grande Film Festival
  • maart - Festival Carnaval
  • juni – Festas Juninas

Hotels in Campo Grande

Het Indaia Park Hotel ligt centraal ten opzichte van de luchthaven, maar ook van winkelcentra en bezienswaardigheden. Ook het Brumado Hotel is een goede optie als u wilt genieten van de stad of het natuurpark Pantanal.

Luchthavens in Campo Grande

Je landt op de luchthaven:

  • Campo Grande International Airport (CGR) - Afstand centrum 7 km

Of je nu op zoek bent naar tickets voor Campo Grande of een bestemming in de buurt zoals {url:geo:destination:CQP}, Sao Paulo, Curitiba of Brasilia. Bij Tix vind je het allemaal!

Deze maatschappijen bieden vluchten aan naar Campo Grande: