Best brazilie cuiaba
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Curitiba

Curitiba ligt in het zuidoosten van Brazilië. Curitiba is een opvallende groene stad. Ze hebben daarmee al verschillende internationale prijzen gewonnen. De Botanische tuin is dan ook iets heel speciaals. Verder zijn er musea, een historische binnenstad met een mooie kathedraal en last but not least is er voor de echte zonaanbidders een prachtig wit zandstrand.

Bij Tix kun je voor deze exotische vakantie alle vluchten en vliegtickets naar Curitiba vergelijken. Als je het ideale ticket gevonden hebt, kun je deze direct boeken.

Events in Curitiba

  • februari/maart – Carnival Festival
  • Mart - Festival de Teatro de Curitiba
  • mei/juni - Corpus Christi Festival

Hotels in Curitiba

Het viersterren Caravelle Palace Hotel ligt midden in het centrum van Curitiba. Je wandelt vanuit je hotel naar het Oscar Niemeyer Museum en andere bezienswaardigheden, als het Palácio Avenida, de kathedraal en de winkelstraat Rua das Flores. Deze straat is prachtig ingericht met bloemperken en waterpartijen.

Het vijfsterren luxe hotel Deville Rayon ligt eveneens in het centrum van Curitiba. Op rijafstand van de Botanische tuin, de opera en het Tangua Park. Het hotel beschikt over een fitness en een mooi zwembad van waaruit je het panorama van de stad kunt bewonderen.

Luchthavens in Curitiba

Goedkoop vliegen naar Curitiba en daarna kom je aan op de volgende luchthaven:

  • Afonso Pena International Airport (CWB - Afstand centrum 18 km

Tix is de ideale site voor het boeken van tickets naar Curitiba. Wij zetten alle airlines in een handig overzicht. Ook voor andere steden in Brazilië zoals Porto Alegre, Brasilia en Rio de Janeiro kun je hier de ideale vliegtickets vinden.

Deze maatschappijen verzorgen vliegtickets en vluchten naar Curitiba: