Ger1
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Gerona

Gerona ligt in de autonome provincie Catalonië in Spanje. 100 kilometer ten noorden van Barcelona. Gerona ligt in de vlakte, terwijl het historische gedeelte op een steile heuvel ligt. Gerona heeft mooie bezienswaardigheden zoals de hangende huizen boven de rivier, mooie badhuizen en niet te vergeten haar mooie kathedraal die als een van de mooiste gotische kathedralen van Spanje wordt beschouwd. Vergeet zeker ook niet een bezoekje te brengen aan de Plaza de la Independencia (onafhankelijkheidsplein) met zijn karakteristieke cafés, terrasjes en restaurants.

Goedkoop vliegen naar Gerona kan via de vele voordelige vluchten en vliegtickets naar Gerona die je vindt op Tix. Wij zorgen voor een duidelijk overzicht en je kunt je tickets direct boeken.

Events in Gerona

  • juni – feest van St. Jan
  • Juli – Festival van de Religieuze Muziek
  • september – Nationale feestdag Catalonië

Hotel Meliá Girona (10 minuten wandelen van bus- en treinstation) en Ibis-hotel Girona (vlakbij historische centrum) zijn aantrekkelijke hotels voor iedereen die vluchten Gerona heeft geboekt.

Luchthavens in Gerona

Wie gaat vliegen naar Gerona, arriveert op de volgende luchthaven:

  • Luchthaven Gerona-Costa Brava (GRO) – afstand centrum: 12 km

Op Tix kun je niet alleen tickets naar Gerona, maar vrijwel alle bestemmingen in Spanje (zoals Madrid en Málaga) en Europa (zoals Eindhoven) boeken.