Airlines default plane

Ga op reis met
Transavia

Over Transavia

De low-cost luchtvaartmaatschappij transavia.com verzorgt lijndiensten en charters binnen Europa en het Middelandse Zeegebied voor een aantrekkelijke prijs.

Nederlands

Het Nederlandse bedrijf vliegt in Nederland vanaf Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Daarnaast heeft transavia.com met Kopenhagen een thuishaven in Denemarken en met Parijs Orly in Frankrijk. In de winter verzorgt transavia.com ook vluchten vanuit België naar diverse wintersportgebieden.

Low-cost

Transavia.com kan goedkopere vluchten aanbieden door de low-cost formule. Dit betekent dat u voor alle vermijdbare extra’s, zoals eten en drinken aan boord, betaalt.

KLM

Transavia.com is een volledige dochter van KLM en onderdeel van de Air France-KLM groep. Kwaliteit is daarmee gewaarborgd.

Aan boord

De service van transavia.com beperkt zich tot één klasse, namelijk de economy klasse. De stoelen van transavia.com zijn simpel, maar aangenaam. Door het low-cost concept van de maatschappij betaalt u aan boord voor eten en drinken. Het ruime aanbod van eten en drinken staat vermeld in de Flyer die u na de start zult ontvangen.