Sou
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Southampton

Southampton ligt in het zuiden van Engeland en is de grootste havenstad van het land. Het oude centrum van de stad dateert voor een groot deel uit de Middeleeuwen; de stadsmuur is zelfs uit de 14e eeuw. Je kunt op die muur een wandeling maken met natuurlijk mooie uitzichten op de oude stad. Bezoek ook de Middeleeuwse gebouwen en monumenten waarbij Holy Rood Church (met Titanic Memorial Monument!) zeker niet moet worden overgeslagen. Als je vanuit het oude centrum door de stadspoort. The Bargate, loopt komt u direct in de belangrijkste winkelstraat uit.

Boek je vliegtickets Southampton eenvoudig online bij Tix. Wij geven je een handig overzicht waar jij je ideale vliegticket uit kunt kiezen. Op die manier kun jij goedkoop vliegen naar Southampton.

Events in Southampton

Events in Southampton

  • maart – Southampton Festival of Music and Drama
  • juli - Southampton Mela Festival.

Populaire hotels in Southampton

The Pilgrim Inn (vijf sterren) ligt op een rustige lokatie midden in de bossen. Heerlijk wandelen en fietsen. ‘s Zomers lekker op het terras in de tuin, ‘s winters bij het haardvuur in de traditionele bibliotheek.

Jurys Inn Southampton ligt daarentegen midden in de stad in Charlotte Place. Het is het grootste hotel in de stad. Een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de stad: de galeries, de parken en de vele andere attracties.

Luchthavens in Southampton

Je landt op de volgende luchthaven:

  • Southampton Airport (SOU) - Afstand centrum 6km

Populaire bestemmingen in de buurt van Southampton

Je tickets naar Southampton regel je op Tix. Het is belangrijk om eerst alle tickets op prijs, vluchtduur etc. te vergelijken. Dit kan ook voor tickets naar andere bestemmingen zoals Aberdeen, Guernsey of Lyon.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Southampton

Deze maatschappijen bieden je vliegtickets en vluchten naar Southampton aan: