Airlines default plane

Ga op reis met
Air France

Over Air France

Frequent Flyer Programma: FlyingBlue

Frankrijk

De nationale luchtvaartmaatschappij van Frankrijk is Air France en staat garant voor een uitstekende service en Franse kwaliteit. Air France is tevens de grootste Franse luchtvaartmaatschappij en is een van de oprichters van het Skyteam, één van 's werelds grootste samenwerkingsverbanden tussen luchtvaartmaatschappijen waar ook KLM-Royal Dutch Airlines van deel uit maakt.

Wereldwijd netwerk

Air France beschikt over een wereldwijd netwerk met als belangrijkste knooppunt de luchthaven Charles de Gaulle bij Parijs. In Nederland vliegt Air France naar Amsterdam en in België wordt Brussel aangevlogen.

A380

Air France kreeg veel belangstelling omdat het met de supersonische Concorde vloog. Tegenwoordig beschikt Air France over een moderne vloot van voornamelijk Airbus en Boeing vliegtuigen, waar u zich als passagier prettig in zult voelen. Uiteraard is de Franse keuken ook aanwezig aan boord van de Air France vluchten. De Franse luchtvaartmaatschappij vliegt vanaf de zomer met de superjumbo Airbus A380.

Aan boord

Voyageur

Alles in de Voyageur cabine is ontworpen voor uw comfort, ongeacht de vluchtduur of bestemming. Voyageur biedt u een aangename stoel met veel ruimte, een kussen en een deken. U zult ook een reispakketje ontvangen met een oogmasker, oordoppen en een doekje om u op te frissen. Op langere vluchten zit u in een speciaal voor lange vluchten ontworpen stoel met een persoonlijk videoscherm. Hiermee beschikt u over een uitgebreid aanbod van de nieuwste films, tv-series, spelletjes en nog veel meer! U beschikt over een aanzienlijke hoeveelheid beenruimte. Tijdens de reis voorziet het vriendelijke personeel u van heerlijke maltijden en drankjes. Uiteraard zal de Franse keuken niet ontbreken. U zult tijdens de vlucht heerlijke maaltijden van het personeel krijgen.

Premium Voyageur

Premium Voyageur is de keuze voor meer comfort voor een aantrekkelijke prijs aan boord grotere vliegtuigen van Air France. De Economy Plus sectie biedt dezelfde service als in Voyageur, maar de stoelen beschikken over veel meer comfort en ruimte. De Premium Voyageur passagiers zitten voor de Voyageur reizigers, waardoor zij eerder van boord kunnen. Net als in Voyageur beschikt u over een eigen televisiescherm, maar dan groter. U zult ook een reispakketje ontvangen met een oogmasker, oordoppen en een doekje om u op te frissen.

Affaires

 

Als Affaires passagier biedt Air France u op de luchthaven voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges, waar u heerlijk kunt dineren of zichzelf kunt opfrissen. Of u nu wilt lezen, werken of uitrusten, u zult uw rust vinden in de Affaires cabine. Een comfortabele en aantrekkelijke ruimte voor uzelf aan boord van het vliegtuig is gegarandeerd. De Affaires cabine is ontworpen voor maximale ruimte en optimaal comfort. Uw stoel is uitgerust met een aantal ergonomische en praktischhe opties voor uw gemak. In de stoel vindt u stopcontact, een telefoon, een leeslampje en een uitgebreid persoonlijk entertainment systeem waarop u de laatste films, tv-series en spelletjes kunt zien. Air France biedt u in de Affaires Cabine een stoel die geheel kan worden omgetoverd tot een volwaardig bed. Tevens heeft u de beschikking over een wollen deken, een donskussen en een toilettas met inhoud. Zo komt u uitgerust op uw bestemming aan. De maaltijden zijn, zoals u mag verwachten van een Franse maatschappij, van topkwaliteit. Een groot aanbod van amuses, voor- en hoofdgerechten, kaasplanken, salades en desserts worden u aangeboden. Uiteraard ontbreken de beste Franse wijnen niet.

La Première

 

La Première, ofwel de First Class van Air France is de beste service die Air France te bieden heeft en behoort tot het topsegment in de luchtvaart. Als Première passagier biedt Air France u op de luchthaven voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges, waar u heerlijk kunt dineren of zichzelf kunt opfrissen. De stoel die niet alleen comfort, maar ook elegantie uitstraalt is van alle gemakken voorzien. De stoel kan tot een bed worden gemaakt met een simpele druk op de knop. U ontvangt een pyjama en pantoffels van Air France om de nacht prettig door te brengen. Met een wollen deken en een donskussen komt u zeker uitgerust aan. U beschikt tevens over een tweede stoel, waar u bijvoorbeeld iemand kan uitnodigen om u te vergezellen tijdens het diner.  De stoel beschikt over een groot videoscherm, stopcontact, massagestand en leeslampje.