Airlines default plane

Ga op reis met
Vueling

Over Vueling

Frequent Flyer Programma: punto.

Spanje

Vueling is de eerste nieuwe generatie luchtvaartmaatschappij in Europa en is afkomstig uit Spanje. Vueling vliegt op veel binnenlandse en internationale routes. De maatschappij werd in 2004 opgericht en fuseerde in 2008 met de low-cost luchtvaartmaaschappij Clickair. Door de succesvolle formule van Vueling is de maatschappij uitgegroeid tot de op één na grootste luchtvaartmaatschappij van Spanje.

Grote luchthavens

Vueling vliegt vanuit thuisbasis Barcelona naar veel nationale en internationale bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Er worden met name grote internationale luchthavens aangevlogen. Vueling vliegt vanaf de nieuwe Terminal 1 van Barcelona's luchthaven El Prat. Deze terminal maakt de overstap op een andere vlucht van Vueling zeer gemakkelijk. Terwijl u op de luchthaven van Barcelona wacht op uw aansluiting, biedt Vueling u onder andere één uur gratis WiFi internet en diverse kortingen in geselecteerde eetgelegenheden en winkels. U geniet van deze voordelen op vertoon van beide instapkaarten (vlucht naar Barcelona en uw vlucht vanaf Barcelona). Hoewel Barcelona het grootste knooppunt van de maatschappij is, zijn Madrid, Málaga en Sevilla tevens belangrijke knooppunten in het netwerk van de maatschappij. Zowel Amsterdam als Brussel worden door Vueling meerdere malen per dag aangevlogen.

Airbus A320

Vueling vliegt uitsluitend met nieuwe en moderne Airbus vliegtuigen van het type A320. De vliegtuigen zijn voorzien van nieuwe lederen stoelen die comfortabel zitten.

Nieuwe generatie

Dat Vueling een luchtvaartmaatschappij van de nieuwe generatie is, kenmerkt zich door de combinatie van voordelige vluchten tegen een uitstekende service op zowel de grond als aan boord. Eten en drinken aan boord is voor een zeer aantrekkelijke prijs verkrijgbaar. U kunt tijdens het inchecken een stoel selecteren in het vliegtuig. Online inchecken is mogelijk wanneer u in het bezit bent van uw ticket. De service van Vueling beperkt zich tot één klasse, namelijk de economy klasse. Wel bestaat de mogelijkheid om bij het inchecken voor uw vlucht een 'XL-stoel' te reserveren, welke meer beenruimte biedt. Ook kunt u een 'Duo stoel' reserveren, welke zich bevindt in de eerste drie rijen van het vliegtuig en bovendien privacy biedt doordat de middelste stoel (van de drie) wordt vrijgehouden.

Aan boord

De service van Vueling beperkt zich tot één klasse, namelijk de economy klasse. Wel bestaat de mogelijkheid om bij het inchecken voor uw vlucht, tegen betaling, een 'XL-stoel' te reserveren, welke zich bij de nooduitgang bevindt en meer beenruimte biedt. Ook kunt u een 'Duo stoel' reserveren, welke zich bevindt in de eerste drie rijen van het vliegtuig en bovendien privacy biedt doordat de middelste stoel (van de drie) wordt vrijgehouden. De lederen stoelen van Vueling zijn aangenaam. Het zeer uitgebreide menu biedt u de mogelijkheid om, tegen betaling, aan boord te genieten van een heerlijke maaltijd of een drankje. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk, zo heeft u al een compleet ontbijt voor slechts €5,50!