Best iga
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Iguassu Falls

Iguassu Falls ofwel de watervallen van Iguaçu liggen op de grens van Brazilië met Argentinië. Afhankelijk van de hoogte van de waterstand kunnen er wel 300 watervallen zijn die in hoogte variëren tot 90 meter hoog.

Tix helpt je op weg richting Iguassu Falls. Op onze website krijg je een overzicht van vluchten en vliegtickets naar de Iguassu Falls. Op die manier kun jij het ideale vliegticket boeken wat bij je past en goedkoop vliegen naar Iguassu Falls.

Events in Iguassu Falls

  • mei – International Festival of Young Orchestras at Iguazu Falls
  • juni - the Iguassu Falls Tourism Festival

Hotels in Iguassu Falls

Hostel Normandie Iguassu Falls is een economisch interessante accommodatie. Het ligt midden in het centrum van Foz do Iguaçu en vlakbij de bushalte naar de watervallen en andere bezienswaardigheden. Het hostel ligt gunstig ten opzichte van het Nationaal Park (17km). En dicht bij de grens met Paraguay (13km) en Argentinië (15 km).

Sterrenhotel Hotel das Cataratas is het enige hotel in het Nationaal Park zelf. Als het park is gesloten voor bezoekers, geniet u 's avond dus nog steeds van de watervallen. Prachtige locatie en een uitstekend hotel.

Luchthavens in Iguassu Falls

Je landt op de volgende luchthaven:

  • Foz do Iguaçu International Airport (IGU) - Afstand centrum Iguassu 12 km

Tix verzorgt met alle plezier jouw tickets naar Iguassu Falls en andere bestemmingen zoals Porto Alegre, Sao Paulo of Rio de Janeiro. Tix regelt het wel!

Deze maatschappijen bieden vluchten aan naar Iguassu Falls: