Best brazilie florianopolis
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Florianopolis

Florianopolis is een grote stad in het zuiden van Brazilië. Feitelijk ligt deze stad voor een groot deel op een eiland, Santa Catarina. Bezoekers van Florianopolis komen niet alleen voor zon, zee en de vele prachtige stranden. Ook de surfmogelijkheden trekt veel toeristen. De golven en overige condities zijn vrijwel nergens beter dan hier. Enige hotels in de stad en omgeving beschikken over thermale baden.

Tix is de ideale site om vluchten en vliegtickets naar Florianopolis te vergelijken en te boeken.

Events in Florianopolis

  • januari/februari - Festival Floripa Tem Florianópolis
  • februari/maart – Carnival Festival
  • mei – Ironman Brasil

Hotels in Florianopolis

Als je gaat vliegen naar Florianopolis, kun je voor de overnachting ook bij Tix terecht. Hotel Faial is een modern stadshotel en ligt midden in het centrum van Florianopolis. En bovendien maar 7 km van de luchthaven.

Een ander goed hotel is het InterCity Premium. Het ligt op maar 2 km van het stadscentrum en de Hercílio Luz-brug en heeft tevens een goede toegang tot de bekendste stranden van Florianopolis.

Luchthavens in Florianopolis

In Florianopolis kom je aan op de volgende luchthaven:

  • Florianópolis-Hercílio Luz International Airport (FLN) - Afstand centrum Florianopolis 14 km

Tix is de specialist voor het boeken van tickets naar Florianopolis en diverse andere bestemming. En na het bezoek aan Florianopolis vlieg je door naar andere interessante steden in Brazilië zoals Porto Alegre, Sao Paulo, Brasilia en Rio de Janeiro.

Deze maatschappij biedt vluchten aan naar Florianopolis: