Chc
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Christchurch

Christchurch is de grootste stad op het Zuidereiland van Nieuw Zeeland. De stad is vrijwel helemaal opgebouwd in neo-gotische stijl. De botanische tuin van Christchurch is een bezoekje waard. De stad kleurt overigens helemaal groen, want bijna 1/3 deel van de oppervlakte bestaat uit parken en plantsoenen. 8km buiten Christchurch kan het International Antartic Centre worden bezocht. Ook het Canterbury Museum heeft een permanente tentoonstelling over de ontdekking van Antarctica.

Een reis naar Nieuw Zeeland begint bij Tix. Daar kijk je eerst naar alle beschikbare voordelige vluchten en vliegtickets naar Christchurch en boek je vervolgens het best passende ticket.

Events in Christchurch

  • juli – Christchurch Festival
  • Augustus/september – Christchurch Arts Festival

Heritage Christchurch is een goed viersterrenhotel in het centrum van de stad. Dicht dus bij winkel- en uitgaanscentrum en de monumentale gebouwen van de stad. Avalon motel is een driesterrenmotel met eigen zwembad en hoog serviceniveau. Een gratis shuttleverbinding haalt je en brengt je naar het 10km verderop gelegen vliegveld.

Luchthavens in Christchurch

Goedkoop vliegen naar Christchurch betekent arriveren op de volgende luchthaven:

  • Christchurch International Airport (CHC) – afstand centrum: 12 km

Je tickets naar Christchurch heb je zo geboekt via Tix. Een mooie start voor een fantastische vakantie. Het is makkelijk om vanuit Christchurch door te vliegen naar andere steden in de regio. Je kunt vliegen naar Christchurch en daarna je vakantie vervolgen in Wellington, {url:geo:destination:KAH} of Auckland.

Deze airlines verzorgen vliegtickets en vluchten naar Christchurch: