Airlines default plane

Ga op reis met
Emirates

Over Emirates

Frequent Flyer Programma: Skywards

Emirates is een luchtvaartmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten en heeft meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen voor de uitstekende service en het entertainment programma aan boord.

Dubai

Thuisbasis van Emirates is de internationale luchthaven van Dubai, vanwaar het dagelijks naar wereldwijde bestemmingen vliegt Emirates is een van de meest prominente en snelst groeiende vliegtuigmaatschappijen ter wereld. De ultramoderne vloot brengt u naar meer dan honderd ruim 150 bestemmingen op zes continenten. Emirates voert vluchten uit met grote vliegtuigen van Airbus en Boeing. De maatschappij vliegt met de nieuwe superjumbo Airbus A380.

Aan boord

Economy Class

Emirates' Economy Class is ontworpen om u meer ruimte, comfort en een betere service te kunnen bieden. Neem plaats, ontspan en geniet van tot wel 2,500 kanalen met bekroond entertainment. Proef heerlijke, regionaal geïnspireerde gerechten, en post berichten op social media terwijl u vliegt. Maak elk moment iets nieuws mee tijdens uw vlucht in Economy Class.

Business Class

De Business Class ervaring begint met het allerbeste cabine personeel in de luchtvaartindustrie die zullen zorgen dat u alles krijgt wat u behoeft tijdens uw vlucht. Of u nu vliegt naar uw volgende meeting of onderweg bent naar uw vakantieadres, dankzij onze flat-bed stoelen in de Business Class arriveert u geïnspireerd. U treft in onze Business Class attente extra's aan die ervoor zorgen dat u precies dat kunt doen waar u zin in heeft.Rek uzelf uit en ontspan in alle comfort. Ontdek de wereld via regionaal geïnspireerde gerechten en geniet van heerlijke wijnen tijdens een conversatie in onze A380 Onboard Lounge.

First Class

Schuif de deuren dicht en ontspan in uw eigen wereld. Geniet van een glas exclusieve wijn of champagne of neem iets uit uw eigen minibar. Ervaar onze persoonlijke dinerservice

Van heerlijke à-la-cartegerechten tot een smaakvolle middernacht snack, laat ons uw maaltijden bereiden wanneer u er maar zin in heeft. Dim de sfeerverlichting, kies uw eigen entertainment en ontspan in uw privébioscoop. Maak van uw stoel een compleet flat-bed met matras en val rustig in slaap. Vlieg First Class en maak van elke reis een persoonlijke belevenis.