Plane fresh gr
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Columbia

Columbia is de hoofdstad van de staat South Carolina, in het zuidwesten van de Verenigde Staten. De stad is rijk aan theaters met uiteenlopende stijlen. Zo vinden we muziek-, dans-, ballet-, toneel- en marionettheaters. Ook qua musea is er een brede belangstelling in Columbia. Er is een museum, gespecialiseerd in wetenschap, een in diverse kunststijlen, een in de geschiedenis van de Burgeroorlog en een dat vooral de volkskunst centraal stelt. Columbia heeft een vijftal grote parken in de stad. De grootste hiervan, Finlay Park, is ruim 7 ha en wordt voor dagrecreatie, en ook voor feesten en festivals gebruikt.

Vliegen naar Columbia kun je regelen op Tix. Omdat Tix weet waar een ticket aan moet voldoen kunnen ze je alle voordelige vluchten en vliegtickets Columbia laten zien zodat je een goede keuze kunt maken.

Events in Columbia

In Columbia vinden jaarlijks terugkerende events plaats. Onder andere:

  • maart – The St. Patrick's Day Festival
  • september – The Greek Festival

Populaire hotels in Columbia

Holiday Inn Express Hotel & Suites ligt op een erg makkelijke locatie. Zowel dicht bij de doorgaande Interstate als, soms op loopafstand, bij een aantal bezienswaardigheden. Picknicken in Finlay Park is net om de hoek.

Courtyard Merriott Hotel is een luxe hotel dat midden in het centrum van Columbia ligt. Zo kun je downtown heerlijk te voet verkennen.

Luchthavens in Columbia

Vluchten naar Columbia arriveren op de luchthaven:

  • Columbia Metropolitan (CAE) – afstand centrum: 8 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Columbia

Na beëindiging van je bezoek aan Columbia kun je doorreizen naar een andere plek in de Verenigde Staten, zoals New York, Atlanta of Philadelphia. Op Tix kun je ook voor die grote steden jouw tickets regelen.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Columbia

Deze maatschappijen verzorgen tickets naar Columbia en vluchten van en naar Columbia: