Tzx
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Trabzon

Trabzon (ook wel bekend als Trebizonde) is een stad in Turkije. Het ligt aan de noordoostkust aan de Zwarte Zee. De historische wijk Ortahisar bevat vele authentieke houten en stenen gebouwen. Mede ook gezien de traditionele sfeer dus zeer de moeite waard om deze wijk te bezoeken. De meeste bezoekers van Tranzon komen hier echter voor het Sumelaklooster en de fresco’s in het Hagia Sophia.

Op Tix eenvoudig alle vluchten en vliegtickets naar Trabzon vergelijken en boeken. Op die manier heb je je reis snel geregeld!

Events in Trabzon

  • mei - International Blacksea Theatre Festival (Devlet Tiyatrolari Genel Müdürlügü)
  • juni – Fanta Festival

Het vijfsterrenhotel Zorlu Grand Hotel ligt midden in het centrum van Trabzon en toch maar 4 km van het vliegveld. Het hotel is gebouwd onder traditionele architectuur maar beschikt over alle moderne voorzieningen.

Hotel TS Gold (geen sterrating) is niet zo groot en wordt door een privéfamilie gerund. Een klein stukje wandelen naar het stran en maar enkele minuten wandelen naar het stadscentrum. Vanaf je kamer heb je een prachtig uitzicht op zee en de stad.

Luchthavens in Trabzon

Je kunt dankzij Tix goedkoop vliegen naar Trabzon en aankomen op de volgende luchthaven:

  • Trabzon Luchthaven (TZX) – afstand centrum: 5km

Tix is de ideale site voor het vergelijken van tickets naar Trabzon, maar ook andere steden in de regio zoals Istanbul en Antalya.

Deze maatschappijen verzorgen vliegtickets en vluchten naar Trabzon: