Kya
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Konya

Konya is een mooie stad in Turkije. Het vormt de ideale vakantiebestemming voor de liefhebbers van cultuur, zij kunnen onder meer een bezoekje brengen aan het Mevlana museum. Maar ook als je liever een avontuurlijke of ontspannende vakantie hebt, kun je in Konya terecht. Het klimaat is er bovendien lekker warm en het eten overheerlijk.

Je kunt uiteraard tickets naar Konya vinden op Tix. Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen op onze website en verken in alle rust ons uitgebreide en voordelige aanbod van vliegtickets naar Konya.

Events in Konya

Heb je besloten om binnenkort te vliegen naar Konya, dan kun je beginnen uit te zoeken of één van de jaarlijks terugkerende events die in deze stad georganiseerd worden samen valt met jouw vakantie. Dit zijn er enkele van:

  • Maart - Konya Agriculture Fair
  • Juni - Shoe Related industry and Fashion Fair
  • December - Mevlana Festival

Als je je vliegtickets naar Konya gevonden hebt op Tix, kun je gaan zoeken naar een geschikt hotel. Konya heeft vele populaire hotels, zoals het Rixos Konya hotel en het Dündar Hotel.

Luchthavens in Konya

Als je een vliegticket naar Konya geboekt hebt via Tix, zul je waarschijnlijk aankomen op de volgende luchthaven:

  • Konya International Airport - de afstand naar het centrum van Konya: 18 km

Misschien eindigt je vakantie niet met je vliegtickets naar Konya, maar wil je graag nog een andere stad bezoeken. Vanuit Konya kan je gemakkelijk verder reizen naar enkele andere populaire bestemmingen zoals Amsterdam en Madrid.

Onder meer de volgende luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Konya en verzorgen vluchten naar Konya: