Hty
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Hatay

Hatay is een provincie die gelegen is in het uiterste zuiden van Turkije. Je vind er tal van noemenswaardige bezienswaardigheden zoals het Antakya Archeological Museum, het Vakifli Village, de Habibi Neccar Moskee en Antakya Park. Fijn winkelen en eten kan je in de oude stad van Antakya. Dankzij het zonnige klimaat kan je ook vliegen naar Hatay om er gewoon heerlijk genieten van het mooie weer.

Vliegtickets naar Hatay zijn gemakkelijk te vinden dankzij het grote aanbod op Tix, wat je kunt filteren op jouw persoonlijke voorkeuren.

Events in Hatay

In Hatay worden momenteel geen jaarlijks terugkerende events georganiseerd. Dit is niet zo erg aangezien je dankzij je tickets naar Hatay al een lange vakantie kan vullen met alle bezienswaardigheden die je ter plekke kan vinden.

Populaire hotels in Hatay

Een hotel is belangrijk voor een geslaagde vakantie. In Hatay heb je de keuze tussen vele populaire hotels, in alle prijsklassen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het Antik Grand Hotel of het Savon Hotel.

Luchthavens in Hatay

Op deze luchthaven zul je aankomen met vliegticket naar Hatay:

  • Hatay (HTY) Airport - afstand naar het centrum van Hatay: 19 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Hatay

Je vindt op Tix goedkope vliegtickets naar Hatay, maar ook andere bestemmingen in de buurt zoals Istanbul of Jeddah.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Hatay

Vliegtickets naar Hatay worden door meerdere maatschappijen aangeboden. Je kan onder meer vluchten naar Hatay vinden van volgende luchtvaartmaatschappijen: