Plane fresh gr
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Eskisehir

Eskisehir betekent letterlijk oude stad. De universiteitsstad ligt 330 km ten zuidoosten van Istanbul en is een goede uitvalsbasis voor het bekijken van oude opgravingen in de Vallei van de Frygiërs, een volk uit de 15e eeuw voor Christus. De oude stad Dorylaeum ligt vlakbij en is bekend om zijn bronnen. Op Tix boek je je vliegticket naar Eskisehir en hotels in deze levendige studentenstad.

Events in Eskisehir

Als je vliegtickets naar Eskisehir koopt, denk er dan eens aan om dit te combineren met één van de events. In de studentenstad vindt jaarlijks in mei een internationaal filmfestival plaats, georganiseerd door de Anadolu Universiteit. Andere – bijzondere – festivals zijn het Lületasi Festivali en het Internationale Eskisehir Art Festival. Het Lületasi Festival staat in het teken van meerschuim dat in de omgeving van de stad gewonnen wordt. In het dorp Yunus Emre ligt een belangrijke 13e-eeuwse dichter begraven. Ieder jaar in mei vinden hier activiteiten plaats om hen te eren.

Luchthavens in Eskisehir

Als je naar Eskisehir vliegt, land je waarschijnlijk op de volgende luchthaven:

  • Eskisehir Anadolu University Airport (AOE) - Afstand centrum 5km

Populaire bestemmingen in de buurt van Eskisehir

Je kunt vanuit Nederland ook vliegen naar Istanbul of {url:geo:destination:ANK} en vanaf die luchthavens de trein pakken naar Eskisehir.

Luchtvaartmaatschappijen naar Eskisehir

Je kunt goedkoop vliegen naar Eskisehir met de volgende airline(s):