Nel1
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Nelspruit

Nelspruit (sinds 2009 omgedoopt tot Mbombela) is een stad in het noordoosten van Zuid-Afrika. Deze stad wordt door toeristen vooral gebruikt als uitvalsbasis voor safaritrips naar het Kruger Nationaal Park.

Selecteer je vliegtickets Nelspruit eenvoudig bij Tix. Want daar kijken je een zorgvuldig overzicht welke tickets beschikbaar zijn. Op die manier kun je kijken hoe je goedkoop kunt vliegen naar Nelspruit.

Events in Nelspruit

  • juni –Inni Bos Festival Nelspruit

Populaire hotels in Nelspruit

Mariu Guest House ligt op een heuvel en wordt omringd door inheemse fauna en flora. Geniet vanuit deze lodge ook van het prachtig uitzicht op het adembenemende groene platteland.

Het Southern Sun Emnotweni Hotel ligt maar 40 km van Het Kruger Park en is een perfecte locatie voor een outdoorvakantie. Je treft in dit hotel een mooie mix van natuur, schoonheid en plaatselijke gastvrijheid.

Luchthavens in Nelspruit

Je landt op de volgende luchthaven:

  • Kruger Mpumalanga International Airpor (MQP) - Afstand centrum: 5km

Populaire bestemmingen in de buurt van Nelspruit

Bij Tix regel je je tickets naar Nelspruit. Tix weet hoe na te gaan wat het beste ticket voor je is. Naast Nelspruit kun je ook naar steden als Kaapstad ofDurban. Tix is je daarbij graag van dienst door je het juiste ticket te leveren.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Nelspruit

Deze maatschappijen bieden je vliegtickets en vluchten naar Nelspruit aan: