Dur
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Durban

Durban is de belangrijkste havenplaats van Zuid Afrika. Het ligt aan de Indische Oceaan. Durban is zeer geliefd als vakantiebestemming vanwege het heerlijke klimaat en de prachtige, uitgestrekte, witte zandstranden. Er zijn, naast de stranden, nog enkele bezienswaardigheden die je beslist niet mag missen. Zo is er Waterfront (ook wel de gouden mijl genoemd). Een soort boulevard met winkeltjes, terrasjes en restaurants maar ook met pretparken, een aquarium en het dolfinarium. En wil je de stad van bovenaf bewonderen? Ga dan lunchen in het Roma Revolving Restaurant. Dit is een hoog, draaiend restaurant dat een uitzicht biedt van 360 graden over de stad.

Boek je tickets naar Zuid Afrika altijd bij Tix. Daar kun je je ideale tickets vinden. Alle beschikbare vliegtickets naar Durban worden op een rij gezet en vervolgens kun jij goedkoop vliegen naar Durban zoals jij dat wilt.

Events in Durban

Events in Durban

  • juni - TOP GEAR FESTIVAL
  • juli – International Film Festival

Populaire hotels in Durban

Hotel Hilton Durban ligt dichtbij het strand en alle belangrijke plekken van Durban. Het hotel beschikt over een goed uitgerust fitnesscentrum en een buitenzwembad met zonneterras. Het Parade Hotel ligt direct aan het strand en aan de boulevard ‘Golden Mile’. Een schitterende locatie voor een betaalbaar hotel.

Luchthavens in Durban

Je landt op de volgende luchthaven:

  • King Shaka International Airport (DUR) - Afstand centrum 35km

Populaire bestemmingen in de buurt van Durban

Naast tickets naar Durban kun je bij ons ook terecht voor vluchten naar {url:geo:destination:BFN}, Kaapstad of Johannesburg.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Durban

Deze maatschappijen bieden je vliegtickets en vluchten naar Durban aan: