Best geo
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar George

George is een stad in het zuid-oosten van Zuid-Afrika. Toeristisch aantrekkelijke doelen zijn het struisvogeldorp Oudtshoorn en de Knysnalagune. In de nabijheid ligt de bekende Montagu-Pas. George kan ook worden gebruikt als uitvalbasis en startpunt van een tour naar het Kruger Park en andere parken in Zuid-Afrika.

Tix heeft de goedkoopste vluchten en vliegtickets naar George voor je op een rij gezet. Bij Tix krijg je altijd de meest gunstige aanbiedingen in beeld waar je uit kunt kiezen. Geheel naar je eigen voorkeuren.

Events in George

  • juli - George Cheese Festival
  • Juni/juli – Pick n Pay Knysna Oyster Festival

Het French Lodge International Hotel bindt viersterrenkwaliteit met een typische Afrikaanse sfeer. Je verblijft in traditionele chalets met op Afrika geinspireerde interieurs. Natuurlijk is er ook een zwembad beschikbaar waar je na een vermoeiende dag en na een heerlijke braai (barbecue) goed uit kunt rusten.

Ook Fairview Historic Homestead is een gunstig geprijsde accommodatie in het centrum van George. Hier is een zwembad aanwezig, dat is aangelegd in prachtige tropiche tuinen.

Luchthavens in George

Goedkoop vliegen naar George en landen op de volgende luchthaven:

  • George Airport (GRJ) – afstand centrum: 6km

Tix levert snel en goedkoop tickets naar George. Dat kan snel via internet. En na een kort verblijf in George reis je zo door naar alle mooie plekken van Zuid-Afrika. Wat dacht je bijvoorbeeld van Kaapstad, Johannesburg of Durban. Bij Tix is dat allemaal zo geregeld!

Deze maatschappijen verzorgen vliegtickets en vluchten naar George: