Airlines default plane

Ga op reis met
Wizzair

Over Wizzair

Wizz Air is een luchtvaartmaatschappij die haar klanten een goede prijs wil bieden voor een perfecte reisbeleving en het hele reistraject op innovaties inricht. De luchtvaartmaatschappij streeft ernaar om vliegen betaalbaar te maken voor alle burgers van Midden- en Oost-Europa. Wizz Air vliegt met een vloot van 55 Airbus vliegtuigen, waarvan wordt verzekerd dat het onderhoud perfect is. Op deze manier worden reizigers verzekerd van dienstverlening die constant van hoge kwaliteit is.

Als een van de weinige Low Cost luchtvaartmaatschappijen werkt Wizz Air met een toegewezen stoelen systeem. Hierdoor ontvangen alle passagiers van te voren hun stoelnummer, waardoor iederen optimaal gebruik kan maken van de moderne toestellen waarmee Wizz Air vliegt.

Wizz Air maakt nu gebruik van toegewezen stoelen bij de volgende vluchten:

  • Boedapest - Barcelona / Barcelona - Boedapest
  • Katowice - Londen Luton / Londen Luton - Katowice
  • Boekarest - Dortmund / Dortmund – Boekarest

Bagage Informatie:

Wizz Air vliegt op 108 bestemmingen binnen Europa. U kunt maximaal 6 stuks bagage inchecken, welke niet meer mogen wegen als 32 kg. Wanneer u vliegt met Wizz Air Ukraine wordt het eerste stuk bagage gratis voor u vervoerd. Als uw handbagage 42 x 32 x 25 cm of kleiner is, mag u het gratis mee aan boord nemen. Wanneer uw handbagage groter is als kleine handbagage maar kleiner als 56x45x25 cm, dan mag u uw bagage tegen een vergoeding mee aan boord nemen. De bagage moet in het bagage rek passen.

Vergelijk nu makkelijk en snel alle Wizz Air tickets!

Aan boord