Airlines default plane

Ga op reis met
Singapore Airlines

Over Singapore Airlines

Frequent Flyer Programma: KrisFlyer

5 Sterren

Singapore Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van de stadsstaat Singapore en heeft luchthaven Changi als thuishaven. Singapore Airlines heeft zichzelf ontwikkeld tot een van de meest gerespecteerde en beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Het is een van de zes luchtvaartmaatschappijen ter wereld die bekroond is met vijf sterren, voor de hoge mate van luxe, service en kwaliteit.

Singapore Girl

Met een grote vloot, een wereldwijd netwerk en de 'Singapore Girl' als symbool van de prijswinnende service, behoort de maatschappij tot het topsegment. Singapore Airlines voert dagelijks vluchten van en naar Amsterdam Schiphol uit.

Airbus A380

Singapore Airlines beschikt over een jonge en moderne vloot van Airbus en Boeing vliegtuigen. Singapore Airlines is de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld die met de superjumbo Airbus A380 vliegt. Singapore Airlines is lid van de Star Alliance, een wereldwijd netwerk van samenwerkende luchtvaartmaatschappijen.

Aan boord

Economy

De vernieuwde Economy Class van Singapore Airlines is in vrijwel alle opzichten geweldig te noemen. In de Economy Class reist u in stijl en geniet u van de uitmuntende service van de Singapore Girls van Singapore Airlines. U zult genieten van in een speciaal voor lange vluchten ontworpen stoel met een persoonlijk videoscherm. Hiermee beschikt u over een uitgebreid aanbod van KrisWorld, met de nieuwste films, tv-series, spelletjes en nog veel meer! U beschikt over een aanzienlijke hoeveelheid beenruimte. De maaltijden die Singapore Airlines in de Economy Class serveert, zijn van een zeer goede kwaliteit.

Business

Als Business Class passagier biedt Singapore Airlines u op de luchthaven voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges, waar u heerlijk kunt dineren of zichzelf kunt opfrissen. De nieuwe Business Class stoelen zijn één van de grootste in z'n soort. De stoelen zijn uitgerust met grote videoschermen om u tijdens de vlucht te vermaken. Het entertainment programma KrisWorld biedt u de laatste films, tv-series, muziek, films en nog heel veel meer. Tevens heeft u de beschikking over een 'Business Panel' met daarin een stopcontact voor uw laptop, USB ingang, leeslamp en meer. U geniet van veel privacy door beweegbare schermen. Singapore Airlines staat bekend om de excellente maaltijden op alle vluchten, die zullen u als Business Class passagier niet ontgaan.

First/SkySuites

Als First Class passagier biedt Singapore Airlines u op de luchthaven voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges, waar u heerlijk kunt dineren of zichzelf kunt opfrissen. De stoelen in de First Class zijn zogenaamde SkySuites, die ontworpen zijn met veel oog voor luxe, ruimte en comfort. De stoelen, van zacht leer en notenhout, kunnen in een slaapstand gezet worden. Een horizontaal bed met een matras van topkwaliteit, een deken en een hotelkussen bieden u de gelegenheid om te rusten tijdens de vlucht. Een groot televisiescherm is tevens tot uw beschikking. Aan boord van de Airbus A380 zult u een eigen suite krijgen. Uw suite kan geheel worden afgesloten en u bevindt zich in een oase van rust en een ruimte voor uzelf. In u suite kunt u iemand uitnodigen om u te vergezellen tijdens het diner. Indien gewenst, kan de suite door een bemanningslid worden klaargemaakt als slaapkamer. U zult zeker uitgerust aankomen op uw bestemming!