Airlines default plane

Ga op reis met
Kenya Airways

Over Kenya Airways

Frequent Flyer Programma: Flying Blue

Nairobi

Kenya Airways is de grootste en nationale luchtvaartmaatschappij van Kenya, met als thuisbasis Jomo Kenyatta International Airport nabij Nairobi. De maatschappij vliegt dagelijks naar Amsterdam met de moderne Boeing 777-200ER of de Boeing 767-300ER. Vanuit Nairobi is doorvliegen naar een andere Afrikaanse bestemming erg gemakkelijk.

Modern

Kenya Airways vliegt met een moderne vloot van voornamelijk Boeing vliegtuigen. Aan boord treft de passagier een omgeving aan die veel comfort biedt. De service komt met een oprechte Afrikaanse glimlach.

KLM en Skyteam

De KLM is de grootste aandeelhouder van Kenya Airways en is daarmee een belangrijke partner. Net als KLM is ook Kenya Airways lid van het Skyteam, een organisatie van samenwerkende luchtvaartmaatschappijen.

Aan boord

Economy Class
In de prettig ontworpen stoelen van de Economy Class van Kenya Airways, die onder andere verstelbare hoofd- en voetensteunen en veel ruimte bieden, zult u zich ook op lange reizen op uw gemak voelen. In bepaalde vliegtuigen heeft u een eigen televisiescherm, waarop de nieuwste films, de beste muziek en de leukste spelletjes kunt afspelen.Tijdens uw vlucht zult u genieten van een heerlijke maaltijd en een drankje. Het Keniaanse cabinepersoneel is zeer vriendelijk en zal er alles aan doen om uw vlucht plezierig te laten verlopen.
Premier World

Ga zitten, relax en geniet terwijl de tijd letterlijk voorbij vliegt in de Premier World, de Business Class van Kenya Airways. Als u graag vermaakt wilt worden, biedt het in-flight entertainmentsysteem een ruim aanbod aan nieuwe films, leuke spelletjes en de beste muziek. Als u liever wilt werken aan boord, dan heeft u wellicht meer aan de stopcontacten in uw stoel, het leeslampje en de ruime tafel om aan te werken. De stoel kan met één druk op de knop worden omgezet naar een geheel vlak bed, zodat u uitgerust op uw bestemming zult aankomen. Een warm dekentje, een zacht kussen en een toilettasje met inhoud zullen daar zeker aan bijdragen. De maatlijden aan boord zijn van de beste kwaliteit. Heerlijke Afrikaanse wijnen zullen niet ontbreken. Als Premier World passagier biedt Kenya Airways u op de luchthaven voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges, waar u heerlijk kunt dineren of zichzelf kunt opfrissen.