Airlines default plane

Ga op reis met
Jet Airways

Over Jet Airways

Frequent Flyer Programma: JetPrivilege

India

Jet Airways is de grootste luchtvaartmaatschappij in India, met als thuisbasis de internationale luchthaven van Mumbay. Vanuit die stad en andere Indiase steden, zoals Delhi en Chennai worden vele Indiase en wereldwijde bestemmingen aangevlogen. De maatschappij gebruikt de luchthaven van Brussel als 'hub' (knooppunt) in haar netwerk. Vanuit Brussel vliegt Jet Airways dagelijks naar Mumbay, Newark (bij New York), Kennedy International (New York), Toronto, Delhi en Chennai.

Moderne vloot

Jet Airways is in minder dan twintig jaar tijd uitgegroeid van een luchttaxibedrijf, naar een internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk. De maatschapij vliegt met een moderne vloot van Boeing en Airbus vliegtuigen. Alle typen vliegtuigen bieden de passagier veel comfort.

Kwaliteit

De service van de maatschappij is van zeer hoge kwaliteit. Indiase gastvrijheid en vriendelijkheid staan centraal op zowel de grond als aan boord.

Aan boord

Economy Class

Jet Airways hanteert een verschillend product op binnenlandse routes en internationale routes. Op internationale routes geniet u van de vernieuwde economy class van Jet Airways. De nieuwe economy class biedt u zeer veel comfort en ruimte. De stoelen zijn ergonomisch ontworpen zodat u tijdens uw hele reis aangenaam kunt zitten, ook op de lange reis. De verstelbare hoofd- en voetensteun zorgen dat u kunt relaxen en het leeslampje in de stoel voor u zorgt dat u, ook als het buiten donker is, rustig kunt lezen. In de stoel voor u vindt u overigens ook een 10.6-inch televisiescherm met 'on-demand' entertainment. U kunt de nieuwste films, de beste muziek en de leukste spelletjes afspelen op uw scherm. De maaltijden aan boord zijn gemaakt voor echte liefhebbers van eten. Jet Airways biedt u de keuze uit Indiase en andere internationale gerechten.

Première Class

Première is de Business Class van Jet Airways en biedt u zeer veel ruimte, comfort en privacy. U kunt aan boord werken dankzij uw grote tafel, het stopcontact voor uw laptop en het leeslampje in uw stoel. U kunt ook relaxen en met één druk op de knop uw stoel veranderen in de slaapstand, welke een geheel vlakke stand biedt. U krijgt een heerlijk warm deken en een zacht kussentje. Samen met het toilettasje met luxe-artikelen zorgt dit dat u uitgerust en opgefrist aankomt op uw bestemming. Zorg dat de tijd voorbij vliegt met het entertainmentsysteem van Jet Airways Première. In uw stoel vindt u een 15.4-inch televisiescherm met een zeer ruim aanbod van films, tv-series, muziek en spelletjes. U kunt zelfs popcorn krijgen om van uw vlucht een heuse bioscoopervaring te maken. De vernieuwde menu's bieden zeer veel variatie en een zeer hoge kwaliteit. De menu's variëren van heerlijke Indiase gerechten tot andere internationale gerechten. Mocht u trek hebben in een glas Dom Perignon champagne dan kunt u dat altijd krijgen, het is allemaal onderdeel van de service. Jet Airways Première biedt u op de luchthaven voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges voor vertrek en na aankomst, waar u heerlijk kunt dineren of zichzelf kunt opfrissen.

First Class
Stelt u zich voor dat u kunt slapen in een volwaardig bed in uw eigen slaapkamer, 40.000 boven de oceaan. Het is geen droom, maar de luxueuze nieuwe First Class van Jet Airways die aangeboden wordt op internationale vluchten. De First Class biedt u meer ruimte, comfort en privacy dan ooit tevoren in elegant ontworpen lederen stoelen en afgewerkt hout. Uw eigen 'suite' in de lucht opent u met schuifdeuren. De suite beschikt over sfeerverlichting en biedt u zeer veel opties. U heeft een eigen kast, waar u uw kleding op kunt hangen als u bijvoorbeeld uw pyjama aanheeft en heerlijk gaat slapen. Aan boord geniet u van het exlusieve entertainment systeem met veel opties. Met uw BOSE hoofdtelefoon geniet u van de nieuwste films, de beste muziek en de leukste spellen. De maaltijden zijn van de allerbeste kwaliteit. U geniet van een vijf-gangenmaaltijd, die u zelf kiest en zorgvuldig is samengesteld door wereldberoemde chefs. U geniet van uw maaltijd met een glas Dom Perignon champagne of u kies een wijn van de wijnkaart. Jet Airways serveert ook een ruime selectie van cocktails, de beste whiskies en veel likeuren. Jet Airways First biedt u op de luchthaven voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges voor vertrek en na aankomst, waar u heerlijk kunt dineren of zichzelf kunt opfrissen.