Airlines default plane

Ga op reis met
Etihad

Over Etihad

Frequent Flyer Programma: Etihad Guest

 

Abu Dhabi

Etihad Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, met als thuisbasis Abu Dhabi. Etihad voerde har eerste vlucht eind 2003 uit en vliegt inmiddels naar meer dan 50 bestemmingen en is daarmee een van de snelst groeiende maatschappijen ooit.

 

Luxe

De maatschappij vliegt naar bestemmingen in Europa, het Midden Oosten, Europa en het Indiase subcontinent. Vanuit Brussel vliegt Etihad zes maal per week naar Abu Dhabi De maatschappij vliegt met de nieuwste vliegtuigen van Boeing en Airbus en bieden buitengewoon veel luxe.

Aan boord

Coral Economy Class

Welkom in de Coral Economy Class. Warmte, gastvrijheid, individuele aandacht en prijswinnende maaltijden zijn redenen om voor deze service te kiezen. Ga zitten en geniet van de brede stoelen, die horen tot de beste in de luchtvaartsector. De stoelen zijn ergonomisch ontworpen voor de lange afstand. De stoelen hebben een verstelbare hoofdsteun en een geïntegreerde voetensteun. U heeft de beschikking over een groot videoscherm waar u de laatste films op kunt zien, spelletjes kunt spelen en kunt genieten van muziek van over de hele wereld. De maaltijden aan boord zijn van zeer goede kwaliteit en Etihad heeft daarvoor al meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen. U heeft de keuze uit drie hoofdmaaltijden.

Pearl Business Class

De Pearl Business Class is een van de beste manieren om zowel zakelijk als privé te reizen. Ontdek een ruimte als geen ander in 's Werelds Beste Business Class (Skytrax 2009). Als Pearl Business passagier biedt Etihad u op de luchthaven voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges, waar u heerlijk kunt dineren of zichzelf kunt opfrissen. De stoelen beschikken over veel ruimte en privacy. De slaapstand (geheel horizontaal) zal zorgen voor een heerlijke nachtrust, zodat u uitgerust op uw bestemming aankomt. Bovendien ontvangt u een toilettasje met inhoud om uzelf op te frissen. Elke stoel beschikt over een persoonlijk videoscherm, waarop u de nieuwste films, tv-series en spelletjes kunt bekijken. U zult in de Pearl Business Class genieten van de allerbeste maaltijden.

Diamond First Class

Er bestaat absoluut geen twijfel over het feit dat u onder de indruk zult zijn van de overweldigende service en kwaliteit van de Diamond First Class van Etihad. Etihad heeft het element van luxe weer teruggebracht in de luchtvaart met een grote suite voor elke Diamond First passagier. Etihad biedt u op de luchthaven voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges, waar u heerlijk kunt dineren of zichzelf kunt opfrissen. De stoelen beschikken over enorm veel ruimte en privacy. De stoel met massagestand kan omgezet worden tot een heus bed zal zorgen voor een heerlijke nachtrust, zodat u uitgerust op uw bestemming aankomt. Prachtig beddengoed en een heerlijk kussen zullen daarbij niet ontreken. Bovendien ontvangt u een toilettasje met inhoud om uzelf op te frissen. Elke suite beschikt over een persoonlijk videoscherm, waarop u de nieuwste films, tv-series en spelletjes kunt bekijken. U zult in de Pearl First Class genieten van een heerlijk drie gangen menu, waar u met twee personen van kunt genieten aan een prachtige dinertafel. Dit alles komt met de vriendelijke service van het meertalige personeel van Etihad.