Airlines default plane

Ga op reis met
Brussels Airlines

Over Brussels Airlines

Frequent Flyer: Miles & More

Brussels National Airport

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en een resultaat van de fusie tussen SN Brussels Airlines en Virgin Express. Met thuisbasis Brussels National Airport biedt Brussels Airport verreweg de meeste non-stop vluchten vanuit België. Brussels Airlines heeft een uitgebreid Europees netwerk en biedt tevens een uitgebreid aanbod aan Afrikaanse bestemmingen.

Moderne vloot

Brussels Airlines beschikt over een moderne vloot van voornamelijk Airbus, Boeing en British Aerospace vliegtuigen. Op Europese vluchten biedt Brussels Airlines een low-cost product, een fullservice economy class (b.economy) en een traditionele business class (b.business). Op de lange vluchten biedt de maatschappij alleen een traditionele economy class en een business class. De service aan boord is van goede kwaliteit.

Star Alliance

Brussels Airlines is lid van de Star Alliance, een wereldwijd netwerk van samenwerkende luchtvaartmaatschappijen.

Aan boord

b.economy

Op korte vluchten geniet u in de b.economy van een goede service aan boord. Uw stoel is simpel, maar aangenaam. Als passagier in de b.economy op lange afstanden geniet u van een uitstekende economy service. Uw stoel is zeer modern en ergonomisch ontworpen. U beschikt over veel beenruimte en u geniet tijdens de vlucht van een LCD scherm met een aanbod van de laatste films en ander entertainment.

b.business

b.business is het business class product van Brussels Airlines. U geniet van luxe, een geweldige service en ontspanning aan boord. Op de luchthaven kunt u inchecken aan een speciaal toegewijde check in balie en toegang tot de b.business lounges. De stoel aan boord is zeer aangenaam en kan in een slaapstand gezet worden. Tevens heeft de stoel verstelbare voet-, been- en armsteunen. U heeft de beschikking over een eigen videoscherm met een groot aanbod van recente films, entertainment en informatie. Uw laptop kunt u aansluiten op de stoel. Het eten en drinken aan boord is perfect: u krijgt de keuze uit verschillende menu's die zorgvuldig voor u zijn samengesteld. Toe geniet u van een heerlijk dessert en een kaasplank. Uiteraard zal de Belgische chocolade niet ontbreken.