Airlines default plane

Ga op reis met
Icelandair

Over Icelandair

Frequent Flyer Programma: Saga Club

Thuisbasis Reykjavík

Icelandair is de nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland, met als thuisbasis Keflavík, nabij de hoofdstad Reykjavík. De maatschappij is in 1937 opgericht en biedt vanuit Europa vluchten aan naar IJsland, de VS en Canada. Vanwege de ligging tussen beide continenten is Reykjavík een ideale overstapplaats voor vluchten van Europa naar Noord-Amerika. Icelandair vliegt op onder andere Amsterdam, Brussel, Düsseldorf, Parijs, Frankfurt, Munchen en Hamburg.

Moderne vloot

Icelandair beschikt over een moderne vloot van Boeings 757´s, 767´s en nieuwe 737´s. De vloot is uitgerust met individuele inflight entertainment systemen in elke reisklasse en ook wordt WiFi (tegen betaling) aangeboden.

Service aan boord

De service aan boord is onderverdeeld in twee klassen: de economy class en de Saga class.

Impressie

Bekijk ons YouTube filmpje voor een impressie:

Aan boord

Economy
De vernieuwde economy class van Icelandair biedt de passagier veel comfort en entertainment. Voor vertrek kunnen passagiers zelf een stoel uitkiezen. Aan boord geniet u van het videoscherm in de stoel voor u. Het entertainment systeem biedt veel mogelijkheden zoals het afspelen van de nieuwste films, de beste muziek en de leukste spelletjes. In de Economy class worden koffie, thee en frisdranken geserveerd. Voor maaltijden heeft men een ruime keuze, welke tegen betaling verkrijgbaar zijn. De stoelen zijn goed vormgegeven, zodat u ook op de lange vluchten aangenaam zit. Tegen bijbetaling kunt u kiezen voor een stoel met meer beenruimt. "Njóttu flug" oftewel: geniet van uw vlucht!
Saga Class
Saga Class is de klasse waar reizigers kunnen genieten van hun privacy. De klasse biedt veel comfort, flexibiliteit en de allerbeste service. De stoelen zijn zeer aangenaam. De maaltijd bestaat uit verschillende gangen, bereidt met de meest verse ingredienten met daarnaast keus uit verschillende frisdranken en alcoholische-dranken. De cabine biedt veel werkruimte, wat ideaal is voor de zakenreiziger. Passagiers kunnen natuurlijk ook gebruik maken van het In-flight Entertainment System en gratis WiFi. Het entertainment systeem biedt de nieuwste films, de leukste spelletjes en de beste muziek. Als Saga Class passagier biedt Icelandair u op de luchthaven voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges, waar u heerlijk kunt dineren of zichzelf kunt opfrissen.