Airlines default plane

Ga op reis met
Austrian

Over Austrian

Frequent Flyer Programma: Miles & More

Grootste in Centraal Europa

Austrian Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Oostenrijk en tevens de grootste luchtvaartmaatschappij in Centraal Europa. De vriendelijk van de Oostenrijkers is in alles terug te vinden bij Austrian; zowel aan boord als op de grond.

Wenen Schwechat

Austrian biedt goede doorverbindingmogelijkheden vanaf het internationale vliegveld van Wenen (Schwechat) naar bestemmingen over de gehele wereld. Vanwege het compacte formaat van de luchthaven van Wenen is overstappen erg gemakkelijk. Austrian vliegt dagelijks vanuit Wenen naar zowel Amsterdam als Brussel. Austrian vliegt u verder naar bestemming in Azië, het Midden Oosten, Oost Europa en Noord Amerika.

Oostenrijkse kwaliteit

De Oostenrijkse luchtvaartmaatschappij voert haar vluchten uit met moderne vliegtuigen van Airbus en Boeing. De service aan boord is verdeeld in een Economy Class en een Business Class. Passagiers kunnen rekenen op Oostenrijkse kwaliteit en vriendelijkheid aan boord bij Austrian Airlines.

Star Alliance

Austrian Airlines is onderdeel van de Lufthansa Group en is lid van de Star Alliance, een wereldwijd netwerk van samenwerkende luchtvaartmaatschappijen.

Aan boord

Economy Class

 

In de ruime stoelen van de Economy Class van Austrian Airlines zit u comfortabel en ontspannen. Tijdens de langere vluchten kunt u genieten van een ruim aanbod van films, muziekkanalen en computerspellen in het ingebouwde videoscherm voor u. Kort na vertrek zult u een drankje krijgen en kort daarna krijgt u een keuze uit twee twee-gangen maaltijden. Ook een ontbijt of een snack zal niet ontbreken aan uw vlucht, afhankelijk van het tijdstip. Tijdens de gehele vlucht heeft u de keuze uit heerlijke dranken, waaronder koffie, thee, bier, likeur en uiteraard Oostenrijkse wijnen.

Business Class

Oostenrijkse gastvrijheid staat u te wachten in de Business Class van Austrian Airlines. De zeer ruime stoelen, die over een slaapstand beschikken, zullen zorgen dat u uitgerust aankomt op uw bestemming. Op uw verzoek zal het cabinepersoneel uw bed opmaken met wit beddengoed en een heerlijk groot kussen. Tijdens de reis kunt u genieten van de nieuwste films, de beste muziek en de leukste computerspellen. Als Business Class passagier ontvangt u tevens een hoofdtelefoon met een Dolby Surround kwaliteit. Kort na de start begint uw culinaire reis, met een chef aan boord die zal zorgen dat uw maaltijden tot in de puntjes verzorgd zijn. Aan boord zal ook een sommelier aanwezig zijn, die de beste selectie van onder andere Oostenrijkse wijnen aan u aan kan bieden. Ook op de grond zult u een speciale behandeling krijgen, met speciaal aangewezen incheckbalies en toegang tot de lounges op de luchthaven.