Airlines default plane

Ga op reis met
Air Transat

Over Air Transat

Canada
Air Transat is de grootste vakantie luchtvaartmaatschappij van Canada en heeft haar hoofdkantoor in Montreal. Haar vloot telt 30 eigen A330's en A321's toestellen en ze vervoert jaarlijks circa 5 miljoen passagiers naar 60 bestemmingen in 26 landen. In 2021 is Air Transat tijdens de jaarlijkse Skytrax World Airline Awards uitgeroepen tot World’s Beste Leisure Airline.

Meer dan 18 miljoen passagiers wereldwijd hebben 200 luchtvaartmaatschappijen beoordeeld op 38 verschillende aspecten van de klantervaring.

Bestemmingen
Air Transat vliegt tussen begin april en eind oktober vanuit Amsterdam 4 keer per week rechtstreeks naar Toronto, maar ook sinds 2022, tussen Amsterdam en Montreal met 3 rechtstreekse vluchten per week. Doorverbindingen zijn mogelijk naar: Quebec, Calgary en Vancouver via Toronto of Montréal. Daarnaast biedt Air Transat ook rechtstreekse vluchten aan vanuit Brussel naar Montreal met 3 rechtstreekse vluchten per week.

Aan boord:
Aan boord geniet je van uitstekende comfortabele lederen stoelen. De beenruimte is afhankelijk van de gekozen klasse. In Economy Class is de beenruimte 81 centimeter en in Club Class, de luxe klasse aan boord, is de beenruimte 91 centimeter.

Welkom in onze nieuwe comfort zone
Recentelijk zijn onze Airbus A330 en A321's vliegtuigen één voor één voorzien van een nieuw design en van nog meer comfort wat zorgt voor een geheel nieuwe beleving aan boord met ergonomische lederen stoelen, natuurlijke dag & nacht sfeerverlichting en een individueel entertainmentsysteem.

Option Plus
Het is bij Air Transat mogelijk het Option Plus pakket (vanaf €84 per persoon per enkele reis) bij te boeken, geniet van dit servicepakket in Economy Class met vele voordelen zoals o.a. gratis stoelreservering, snelle bagageafhandeling, comfort kit en 1 extra stuk ingecheckte bagage.

Meer informatie over bagage vindt u op https://www.airtransat.com/nl-NL/Reisinformatie/Bagage

Aan boord

Welkom in onze nieuwe comfort zone

Recentelijk zijn onze Airbus A330 en A321's vliegtuigen één voor één voorzien van een nieuw design en van nog meer comfort wat zorgt voor een geheel nieuwe beleving aan boord met ergonomische lederen stoelen, natuurlijke dag & nacht sfeerverlichting en een individueel entertainmentsysteem.

Option Plus

Het is bij Air Transat mogelijk het Option Plus pakket (vanaf €94 per persoon per enkele reis) bij te boeken, geniet van dit servicepakket in Economy Class met vele voordelen zoals o.a. gratis stoelreservering, snelle bagageafhandeling, comfort kit en 1 extra stuk ingecheckte bagage.

Club Class

Club Class is een manier van prettig en comfortabel reizen en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. In de Club Class genieten de passagiers in alle toestellen van Air Transat van een persoonlijke service. U heeft de keuze uit verscheidene maaltijden en wijnen, gratis drankjes, tussendoortjes en barservice. U zit in een exclusieve en ruime cabine in een brede en comfortabele stoel met 91cm beenruimte. U krijgt een hoofdtelefoon en een travel kit met daarin enkele luxeartikelen. Na het instappen geniet u van een welkomstdrankje en tijdens de vlucht krijgt u een heerlijke maaltijd, die komt met een lekker glas wijn. Op de luchthaven krijgt u een speciale behandeling met onder andere een aparte check-in balie voor een snelle check-in, maximaal 2x 23kg bagagevrijstelling per passagier en 15 kg handbagage (max. afmetingen 23 x 40 x 51 cm). Tevens mag u als eerste het toestel instappen en wordt de bagage met prioriteit afgeleverd.