Airlines default plane

Ga op reis met
Air Canada

Over Air Canada

Air Canada, maak kennis met de nationale luchtvaartmaatschappij van Canada!

Air Canada biedt dagelijkse vluchten naar alle grote steden in Canada met talloze binnenlandse vluchtmogelijkheden. U kunt vertrekken op meerdere momenten van de dag via o.a. Frankfurt, München en Londen Heathrow naar Toronto, Montreal, Ottawa, Halifax, St. John’s, Edmonton, Calgary en Vancouver. Air Canada vliegt dagelijks vanaf Brussel naar Montreal. Vanuit Montreal kunt u doorvliegen naar maar liefst 60 bestemmingen in Canada en 50 bestemmingen in de USA. Reizen via Canada naar de USA betekent tijdswinst en gemak daar u al in Canada de paspoortcontrole voor de USA passeert. 

Aan boord

International Business Class

Air Canada heeft een uitstekende business class; een internationaal product welke een ‘vijfsterren beleving’ biedt. In de gehele internationale vloot treft u de zogenaamde "Lie Flat Suite”, een stoel die u in een handomdraai kunt omtoveren tot een zeer comfortabel bed waarbij u daadwerkelijk 180 graden plat kunt liggen. Uiteraard is deze stoel voorzien van alle gemakken die een zakenreiziger zich kan wensen: een grote tafel, een laptopaansluiting (110volt), goede opbergruimte en natuurlijk geniet u in onze International Business Class van overheerlijke maaltijden en dranken van Canadese signatuur. 

Economy Class

De Economy Class van Air Canada biedt met een stoelafstand van 82-84 cm de meeste beenruimte naar Canada! Iedere stoel is voorzien van een touch-screen TV scherm met vele uren aan inflight-entertainment. Passagiers kunnen bij boeking eenvoudig een stoelreservering maken. Het is ook mogelijk om een stoel bij de nooduitgang of op de eerste rij te reserveren. Hiervoor worden extra kosten berekend. Tijdens de vlucht heeft u keuze uit twee warme maaltijden begeleid door (alcoholische) dranken.