Best brazilie iiheus
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Ilheus

Ilheus is een Braziliaanse stad gelegen in het zuidoostelijke kustgebied aan de Atlantische oceaan. Als gevolg van de uitgestrekte witte stranden en een rijk cultureel erfgoed is Ilheus en omgeving een toeristische trekpleister. Er zijn hier erg veel stranden met exotische namen (bijvoorbeeld Dos Milionarios! Do Cristo!), waarbij elk strand wel zijn eigen mogelijkheden voor verschillende watersporten heeft. De stad heeft diverse musea, een Botanische Tuin en een gezellig winkelcentrum.

Tix zorgt er voor dat je in Ilheus aankomt. Tix regelt je vluchten en vliegtickets Ilheus met de vliegmaatschappij. Wij geven een overzicht van alle vluchten en jij kiest wat voor jou je ideale vlucht is. Zo kun je goedkoop vliegen naar Ilheus op die manier die jij wilt!

Events in Ilheus

  • maart – Ilheus Carnival
  • december - Festival Internacional do Chocolate da Bahia

Hotels in IIheus

Txai Resort Itacare is een schitterende vijfsterren accommodatie. Je logeert in kamers of je eigen bungalow van waaruit je zo het strand op en de zee in loopt. Idyllische locatie! Ilheus Hotel (drie sterren) ligt op een makkelijke locatie tussen de baai en het historische centrum van Ilheus.

Luchthavens in Ilheus

Je landt op de luchthaven:

  • Ilheus / Bahia-Jorge Amado Luchthaven (IOS) - Afstand centrum 3 km

Op Tix kun je alle airlines vergelijken op diverse bestemmingen in de buurt van Ilheus zoals Brasilia en Porto Seguro.

Deze maatschappijen bieden vluchten aan naar Ilheus: