Best brazilie campinas
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Campinas

Campinas is een Braziliaanse stad in de regio Sao Paolo in het zuidoosten van Brazilië. Campinas is een echte industriestad; vele grote (multi-)nationale bedrijven hebben hier hun vestiging. Hier zijn ook twee van de grootste winkelcentra van het land gevestigd: de Iguatemi Campinas en Shopping Parque Dom Pedro.

De kathedraal in Campinas stamt uit de 19e eeuw. Het interieur betaat uitsluitend uit jacaranda hout. Door gebruik van een speciale techniek is deze kathedraal één van de grootste gebouwen ter wereld. Bezoek ook de Castelo Water Tower met een prachtig uitzicht over de binnenstad.

Tix helpt je met ticket en hotelaccommodatie op weg richting Campinas. Wij helpen je door je een handig overzicht te geven van alle keuzemogelijkheden, zodat je het meest ideale ticket kunt boeken en goedkoop kunt vliegen naar Campinas.

Events in Campinas

  • juli – Festival Internacional Carlos Gomes
  • october - Campinas Street Dance Festival

Hotels in Campinas

Vliegen naar Campinas en dan op avontuur in de Brazilliaanse natuur of toch eerst even lekker uitrusten van de reis? Boek het hotel dat aan je wensen beantwoordt.

The Vitória Hotel Concept Campinas is een luxueuze accommodatie. Het beschikt zelfs over een eigen helihaven. Uitgaansgelegenheden en bezienswaardigheden zijn van hieruit gemakkelijk te bereiken.

Hotel Opala Avenida is een goed en betaalbaar hotel midden in het centrum van Campinas en toch dicht bij de uitvalswegen.

Luchthavens in Campinas

Je landt op de volgende luchthaven:

  • Viracopos-Campinas International Airport (VCP) - Afstand centrum Iguassu 4 km

Naast tickets naar Campinas kun je bij ons terecht voor vele andere bestemmingen in de buurt zoals Brasilia, Sao Paulo of Porto Seguro.