Plane fresh gr
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Milwaukee

Milwaukee Wi is een grote stad in de staat Wisconsin in het noorden van de Verenigde Staten. Het ligt aan de oevers van Lake Michigan. In 1848 zijn hier veel Duitsers heen geëmigreerd. In Milwaukee is de Duitse invloed dan ook nog goed merkbaar in restaurants en plaatselijke feesten.

Naast het Stadhuis, de St. Jozefbasiliek en de kathedraal van St. Johannes de Evangelist zijn er in de stad vooral veel grote en moderne gebouwen en monumenten te bezichtigen. Juni tot september is de beste periode voor een bezoek.

Boek je ticket voor je reis naar de Verenigde Staten altijd bij Tix, want die geeft je gegarandeerd een goede service. Zo regel je op Tix alle vluchten en vliegtickets naar Milwaukee.

Events in Milwaukee

  • september – Oktoberfest Milwaukee
  • oktober – Great American Beer Festival

Populaire hotels in Milwaukee

Eerst vliegen naar Milwaukee. Daarna even uitrusten in een goed hotel en daarna interessante plekken bezoeken. Boek via Tix een kwaliteitshotel. Tix regelt dat wel! Het Pfister Hotel zit in een prachtig gerestaureerd gebouw. Op loopafstand van het Milwaukee Art Museum en van The Mall, andere winkels en de beste restaurants. The Iron Horse Hotel is gevestigd in een 100 jaar oud pakhuis dat na een grondige restauratie is omgetoverd tot een luxe boutique-hotel.

Luchthavens in Milwaukee

Goedkoop vliegen naar Milwaukee met een landing op de luchthaven:

  • General Mitchell International Airport (MKE) - Afstand centrum 8 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Milwaukee

Tix regelt jouw tickets naar Milwaukee. Alle tickets, die naar deze bestemming worden aangeboden, kun je op Tix vergelijken. Naast Milwaukee kun je bij ons ook terecht voor tickets naar Cleveland, Phoenix of Philadelphia.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Milwaukee

Deze maatschappijen bieden je vliegtickets en vluchten naar Milwaukee aan: