Plane fresh gr
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar kauai island

Kauai Island is één van de eilanden van Hawai die tot de Verenigde Staten behoren. Kauai wordt ook wel “Het Tuineiland” genoemd.

Vooral zon, zee, strand en natuur trekken jaarlijks vele toeristen naar dit eiland. Waimea Canyon State Park herbergt met 914 meter diepte Waimea Canyon dat vaak wordt aangeduid als "The Grand Canyon van de Pacific". Naast zonnen en zwemmen, kan er ook gekajakt worden langs de stranden, of gewandeld worden op het pad langs de kliffen.

Boek je ticket voor je trip naar Hawai bij Tix. Wij bieden een compleet overzicht van alle vluchten en vliegtickets Kauai Island die je kunt vergelijken en direct kunt boeken. Op die manier kun jij goedkoop vliegen naar Kauai Island.

Events in kauai island

Events in Kauai Island

  • oktober – Kauai Healing Garden Festival
  • december – Home Grown Hawaiian Music Festival

Populaire hotels in Kauai Island

The St. Regis Princeville is een zeer luxueus hotel en ligt op de noordelijke oever van het eiland.

Kauai Beach Resort is een prachtig resort dat aan de oostkust ligt. Het resort is maar liefst 25 hectare groot. Geniet van de watervallen, canyons, eindeloos witte stranden en de zee.

Luchthavens in kauai island

Je landt op de volgende luchthaven:

  • Lihue Airport (LIH) - Afstand centrum 3km

Populaire bestemmingen in de buurt van Kauai Island

Op Tix kun je alle beschikbare tickets naar Kauai Island bekijken en vergelijken, maar ook tickets voor andere bestemmingen zoals San Diego, {url:geo:destination:LAX}, Honolulu of {url:geo:destination:OGG}. Tix is je daarbij maar wat graag van dienst!

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Kauai Island

Deze maatschappijen bieden je vliegtickets en vluchten naar Kauai Island aan: