Best noorwegen honningsvag
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Honningsvag

Honningsvag is een stadje in het noorden van Noorwegen. Het is een belangrijke havenstad voor cruiseschepen. Elk jaar komen hier, met name via de cruiseschepen, zo’n 200.000 toeristen. En die zijn vooral geïnteresseerd in de nabijgelegen Noordkaap, het meest noordelijk puntje van het Europese continent. Het is een 307 meter hoge kale rots, waarop een groot bezoekerscentrum is gevestigd. Natuurlijk een magische plaats om geweest te zijn! Activiteiten die je in de omgeving verder kunt ondernemen zijn onder andere vissen, vogels kijken en een safari naar de koningskrab.

Goedkoop vliegen naar Honningsvag kan via de vele voordelige vluchten naar Honningsvag van Tix! Maak gebruik van de zoekfunctie en je krijgt een handig overzicht van alle vliegtickets.

Events in Honningsvag

In Honningsvag wordt jaarlijks ook een terugkerend festival georganiseerd:

  • juni - The North Cape Festival

Populaire hotels in Honningsvag

Het Rica Bryggen Hotel is een goed driesterrenhotel dat aan de haven en in het centrum van de stad ligt. Het Noordkaapmuseum, met mooie tentoonstellingen, bevindt zich op slechts 10 minuten wandelen van het hotel. Het vliegveld ligt 4 km van het hotel vandaan en de Noordkaap op 35 km.

Ook het moderne Nordkapp Vandrerhjem Hostel ligt goed gepositioneerd in het centrum van Honningsvag. De natuurlijke omgeving van het hostel en de weg er naar toe zijn schilderachtig te noemen.

Luchthavens in Honningsvag

Wie gaat vliegen naar Honningsvag, arriveert op de volgende luchthaven:

  • Honningsvag Airport, Valan (HVG) – afstand centrum: 4 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Honningsvag

Na je vakantie in het noorden van Noorwegen kun je vanuit Honningsvag eenvoudig doorreizen naar een volgende bestemming in de buurt, zoals Tromso of Hammerfest. Tix kan ook die vluchten voor je regelen.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Honningsvag