Plane fresh gr
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Oulu

Oulu is een stad in het noordwesten van Finland. De stad ligt aan de Botnische Golf. Oulu is een fietsstad bij uitstek. Leuke manier om de stad te verkennen. De stad is rijk aan diverse musea. Ook de kathedraal is het bezoeken waard. Nabij de bruggen over de Tuira bevindt zich Observatory Café, een interessant bouwwerk van waaruit je een leuk panorama wordt geboden. Het Turkansaari Open-Air Museum, tot slot, geeft een goed historisch inzicht in de wijze waarop men hier woonde en werkte.

Tix zorgt er voor dat je onbezorgd van deze vakantie gaat genieten door alle vluchten en vliegtickets Oulu overzichtelijk te presenteren. Op die manier kun je de voor jouw ideale vliegtickets vinden en online boeken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om goedkoop te vliegen naar Oulo, of juist te kiezen voor een duurdere airline. Wat jij wilt!

Events in Oulu

  • october – The Irish Festival of Oulu
  • augustus/September - Wereldkampioenschap Luchtgitaar

Cumulus Oulu, bijvoorbeeld, is een mooi driesterrenhotel dat in het centrum van Oulu ligt. Een ander, bijzonder, hotel is Raddisson Blu. Een ecologisch-vriendelijk viersterrenhotel kijkt uit over de Botnische Golf. Natuurlijk heeft dit hotel voorzieningen om gericht aan je conditie te werken: een fitnesscentrum, een sauna en een binnenzwembad.

Luchthavens in Oulu

Als je vliegt naar Oulo, land je op de volgende luchthaven:

  • Oulu Airport (OUL) - Afstand centrum Oulu 10 km

Tix is de specialist voor het boeken van tickets naar Oulu en diverse andere bestemmingen. En na enige dagen in Oulu kun je doorvliegen naar andere interessante Scandinavische steden zoals, Helsinki, Kopenhagen en Stockholm. Tix regelt het wel!

Deze maatschappijen bieden vliegtickets en vluchten aan naar Oulu: